Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Bruno Mars vill att musik ska kännas

Det har gått fyra år sedan albumet ”Unorthodox jukebox” kom. Nu är Bruno Mars tillbaka med uppföljaren "24k magic" och i maj kommer han till Sverige för en konsert. – Jag tar med mig värmen till den här snön, säger han till TT.

"Mitt budskap är enkelt: jag vill att folk ska förlora sig i musiken. Jag vill att man ska känna kärlek, glädje och lycka. Jag hoppas att min skiva ska göra för folk vad bra musik har gjort för mig. Det här är allt jag någonsin har lärt mig samlat på en skiva", säger Bruno Mars om sin nya skiva "24k magic". Arkivbild.Bild: Peter Dejong/AP/TT
Att Mars tredje album har dröjt hela fyra år skulle kunna förklaras med att han har haft fullt upp, men framför allt handlar det om hans höga krav på sig själv. Version efter version av låtarna har spelats in – och åkt i soptunnan – innan han har känt sig nöjd. Arbetet sammanfattar han med två ord:

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen