Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Zlatan

Zlatan: ”Makaroner och falukorv är favoriten”

Zlatan Ibrahimovic gör ingen hemlighet av vilken som är hans favoritmat. I en intervju med SVT:s Lilla Aktuellt framhåller han Helenas mat. ”Hon är duktig på att laga mat, makaroner och falukorv är favoriten, det äter vi allihop” säger Zlatan.

Zlatan Ibrahimovic deltog i torsdagens Lilla Aktuellt. Ett par lite djupare ämnen togs upp under intervjun. Bland annat hur han tycker att man ska reagera om man märker att någon är utanför.
— Det är något jag inte gillar. Då gör jag allt för att skydda personen. Alla är lika viktiga och ingen ska känna sig utanför, sa Zlatan.
Alla som är bra i vuxen ålder var inte alltid bäst när de var små. Det tycker Zlatan inte att man som barn ska fokusera så mycket på.
— Det är inte lika viktigt när du är liten, då handlar det om att ha kul och att sprida glädje. Att komma till träningen oavsett om det handlar om fotboll eller någon annan idrott.
Läs mer: Zlatan: "Kidsen ska ha roligt"
De unga tittarna hade fått skicka in sina frågor till fotbollsstjärnan, något som Zlatan verkade gilla. En av frågorna var vad det läskigaste Zlatan hade varit med om.
— Det var när ett av mina barn hamnade på sjukhus, sa Zlatan.
En annan fråga var vilken som är hans favoritmat. Och där är Zlatan Ibrahimovic, trots att han levt i flera olika länder och säkert varit med om många gastronomiska upplevelser, förhållandevis tradionell.
— Jag gillar Helenas mat. Hon är duktig på att laga mat. Makaroner och falukorv är favoriten. Det äter vi allihop.
Läs alla artiklar om: Zlatan: 18 november
Gå till toppen