Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Malmö

Förpackningsnätverket Packbridge startar entreprenörstävling

Packbridge vill skapa bättre relationer mellan innovativa uppstartsföretag och förpackningsindustrin. Som ett led i detta sjösätts entreprenörstävlingen The Packbridge Challenge.

Johan Mårtensson är vd för Packbridge.
The Packbridge Challenge är en global tävling för entreprenörer och uppstartsföretag som är i en tillväxtfas.
– Vi vill se företag med unika affärskoncept och med en potential att kommersialisera dessa, gärna på en global bas, säger Johan Mårtensson, vd för Packbridge i ett pressmeddelande.
– Vi kommer att ha en jury bestående av investerare och experter i förpackningsindustrins värdekedja och de kommer att se på hur uppskalningsbart konceptet är, hur unik idén är, hur marknadspotentialen ser ut samt hur mycket kunskap det finns i organisationen, säger Johan Mårtensson.
Den 30 april nästa år är sista dagen att anmäla bidrag, vilket görs via Packbridges hemsida. Tjugo företag kommer sedan att få möjlighet att presentera sina idéer på Packbridge Start Up Day den 16 maj 2017. Sju av dessa går därefter vidare till finalen på Top Packaging Summit by Packbridge i september och efter det kommer vinnaren att utses.
Vinnaren får bland annat 50 000 kronor och möjligheten att få individuell coachning med jurydeltagarna.
Håll koll på det skånska näringslivet – följ oss gärna på Facebook.
Gå till toppen