Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Revisionen ger spårvägen grönt ljus

Införandet av spårvägen sköts på ett ändamålsenligt och ekonomiskt tillfredsställande sätt. Det anser kommunrevisionen, efter att för första gången ha granskat spårvägsprojektet.

Visionsbild av hur spårvägen kan komma att se ut på Getingevägen.Bild: Metro arkitekter och Lunds kommun
För tre år sedan granskade kommunrevisionen de fyra stora byggprojekten Högevallsbadet, Saluhallen, Stadsparkscaféet och Kristallen. Revisionen riktade då allvarlig kritik mot styrningen, uppföljningen och kontrollen av de tre förstnämnda projekten.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen