Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Sverige

Allvarligt för knivskuren man

Polisen hade tagit beslut om att lägga ut spikmatta för att få stopp på 35-åringen. Arkivbild.Bild: Patric Söderström / TT
Tre män är förda till sjukhus efter en knivskärning och en biljakt i Västra Götalands län. Det började med att en man i 40-årsåldern knivskars i eller utanför en lägenhet i Hultafors på lördagsmorgonen. Hans skador bedöms som allvarliga, enligt polisen. En annan man, i 60-årsåldern, som också befann sig på platsen blev slagen med ett tillhygge och fick lättare skador.
Den misstänkte gärningsmannen flydde från platsen i bil och mötte på vägen polis, som försökte få honom att stanna. Det gjorde han inte och en biljakt i riktning mot Göteborg inleddes.
För att få stopp på mannen tog polisen beslut om att lägga ut spikmatta, men innan det han göras körde mannen av vägen på riksväg 40 vid Delsjömotet. Han skadades inte allvarligt i avåkningen, enligt polisen.
Polisen har inlett en förundersökning om försök till dråp.
Gå till toppen