Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Zlatan kan glömma julfirandet i år

När de flesta spelarna i Premier Leauge får ledigt för att fira jul med nära och kära får United-spelarna träna. José Mourinho planerar enligt uppgift ett extra träningspass på juldagen.

Det blir dåligt med tid för julfirande för Zlatan Ibrahimovic och Manchester United.Bild: PHIL NOBLE
I Sverige är traditionen att fria jul den 24:e, på julafton. I England firas julen på juldagen, den 25:e. Och även om Premier Leauge är i full gång hör det till vanligheterna att spelarna endast har en lättare träning på morgonen eller att träningen helt ställs in på juldagen.
Men Manchester Uniteds José Mourinho vill annat. Han har nämligen planerat in en träning klockan 16.30 lokal tid på juldagen, enligt The Sun.
Inget vidare julfirande för Zlatan Ibrahimovic och övriga United-spelare på juldagen med andra ord. Laget har dessutom match på annandagen mot Sunderland.
Enligt en källa till The Sun är alla förbannade på José Mourinhos beslut.
— Jose har sett ilsken ut på träningarna hela säsongen och är med all tydlighet inte nöjd med resultaten. delar av träningspersonalen kommer dessutom att behöva stanna kvar sent för att se till att planen är okej inför matchen dagen efter. Mourinho har helt enkelt ställt in julen, säger källan till The Sun.
Gå till toppen