Zlatan

Zlatan: ”Vill du väcka lejonet då ska du attackera honom”

Han kritiseras och han tystar kritikerna med att visa hur bra han är – gång på gång. Nu har Zlatan Ibrahimovic gjort det igen, tystat sina kritiker. ”Det är något jag har gått igenom i hela min karriär, så det är inget nytt”, säger Zlatan i en intervju med Viasat.

Manchester United – Sunderland i Premier League på Old Trafford.Bild: PHIL NOBLE
Manchester United inledde säsongen svagt, men har äntligen hittat formen. Mycket tack vara svenske Zlatan Ibrahimovic.
Tio mål på de senaste elva matcherna. I söndags gjorde han sitt tolfte mål totalt i Premier League. Ett mål bakom Chelseas Diogo Costa i skytteligan.
Han har varit ifrågasatt och kritiserad av flera experter och före detta spelare. Men som så många gånger förr svarar svensken genom sina prestationer på plan.
– Folk trodde att jag skulle komma hit för att jag har ett namn. Men jag kommer hit för att jag ska demolera hela ligan. Det är därför jag har kommit hit, säger han i en intervju med Viasatsport.
Och den svenske 35-åringen njuter av att kunna tysta sina kritiker. Något som varit återkommande under hela hans karriär.
– Det är något jag har gått igenom hela min karriär, så det är inget nytt. De som känner mig väl, de vet att det här kickar i gång Zlatan. Det är det här jag går i gång på. Vill du väcka lejonet? Då ska du attackera honom.
Gå till toppen