Vellinge

Uttråkad i helgen? Här är din att göra–lista

Under långhelgen i Vellinge kommun finns det saker att testa på och göra, för både stora och små.
Om du är konstintresserad, se hit. Just nu pågår en utställning på Konsthallen i Falsterbo Strandbad. Det är en samlingsutställning med konstnärerna Margit Brundin, som arbetar med stengods och Annette Hammarén som ställer ut sina målningar. Även Konstfilmen ”Sekunderna” av Björn Olsson visas. Öppet varje dag mellan 11.00-16.00 och det är fri entré.
Känner du att du vill röra på dig under helgen, men är trött på hur du brukar träna? Då kan du testa på taekwondo. I Vanningens sporthall i Vellinge hålls på fredag ett träningspass med UJU Taekwondo. Passet är anpassat så att alla, oavsett ålder, ska kunna testa på kampsporten. Det sparkar igång runt klockan 17.45 och kommer att hålla på till 19.30.
Badhuset i VanningenBild: Ingemar D Kristiansen
Vanningens badhus har öppet under trettonhelgen. Barnen kan leka i vågorna och för de minsta finns ett mini-vattenland. På badhuset finns även ett café om man blir fikasugen. Öppettider för Trettondagsafton är klockan 10.00 till 15.00, trettondag jul 10.00 till 15.30. Resten av helgen gäller ordinarie öppettider.
Gå till toppen