Staffanstorp

Storslam för Staffanstorps Sportsdrills IF – tog både guld, silver och brons

I helgen slog Staffanstorps Sportdrills IF till och tog hem medaljer i både soloklasserna och teamklasserna i tävlingen ”Bjuvdrillen”.
Alla tävlande från Staffanstorp. Stående från vänster: Mebel Simonsson, Elin Hansson, Nicole Martyn, Madelen Thörnqvist, Cornelia Carlberg-Björkell. Mellanraden: Saga Nilsson, Amanda Sundström, Linnea Lövgren. Längst fram i bild: Selma Vensryd och Matilda Andersson.
Det var i lördags som det var dags för Staffanstorps miniorer, det vill säga drillare upp till tolv år, att tävla i Brogårdahallen i Bjuv.
De tävlande kom från flera orter i Skåne och Småland, och från Staffanstorp var både solister och lag anmälda.
Runt tiotiden på förmiddagen gick de tävlande in på planen och presenterade sin förening. Sedan började tävlingarna med solisterna. Till musik genomförde de olika moment bestående av både drillteknik, dans och gymnastik.
I soloklassen gick silvret till Staffanstorps Linnéa Lövgren. Bronset gick till klubbkompisen Selma Vensryd och guldet fick Stella Holmén, som tävlade för Fristad.
Men Staffanstorparna nöjde sig inte med silver och brons, utan landade också en fjärde, femte, nionde, elfte, tolfte, trettonde och femtonde plats.
I lagtävlingen deltog totalt fyra lag. Även här gick det bra för Staffanstorp och team M1 lyckades ta hem guldet.
Gå till toppen