Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Skånsk IT-chef ska rekrytera trettio – vill ha fler kvinnor i laget

Stina Berggren tycker om lagspel. Under åren med familjen i London fick hon fart på ett fotbollslag. Numera är Stina Berggren chef för IT-konsultbolaget Sogetis verksamhet i Helsingborg samt Malmö och vill gärna locka fler kvinnor till branschen.

IT-konsulten Sogeti ska rekrytera drygt 30 personer till kontoren i Helsingborg och Malmö under det kommande året. Verksamhetschefen Stina Berggren vill gärna se att fler kvinnor söker sig till branschen.Bild: Ateljé Brorson
Många skånska företag känner medvind. Det är bra för Sogeti Sverige AB som växer och vill fortsätta göra det. IT-konsultföretaget har ett 100-tal anställda vid kontoren i Helsingborg och Malmö. Under året planerar Sogeti att rekrytera ytterligare drygt 30. Det handlar bland annat om testledare, systemutvecklare och projektledare.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen