Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Sport

Skadad nyckelspelare förlänger med HK Malmö

Det blir inte mer spel den här säsongen för Robert Månsson, men redan nu har han förlängt med HK Malmö och siktar på nästa säsong. – Vi har mycket kvar att uträtta tillsammans, säger han.

Robert Månsson.Bild: PETTER ARVIDSON
Det var i decembermötet med IFK Ystad som olyckan var framme som spolierar hela den nuvarande säsongen för mittnian Robert Månsson.
Strax efter jul konstaterades det att det handlar om en korsbandskada för 24-åringen som varit förskonad från svårare skador under sina 4,5 år i Malmö.
Robert Månsson, som tidigare har talat öppet om ambitionen om att någon gång de kommande åren komma ut i Europa, har nu skrivit på för ytterligare två år i HK Malmö.
– Det känns väldigt bra. Jag känner att jag får lugn och ro med att kunna komma tillbaka från skadan och jag ser fram emot en comeback med mina lagkamrater. Jag är fast besluten att komma tillbaka och bidra på minst samma nivå som jag gjort i Malmö så här långt. Vi har mycket kvar att uträtta tillsammans, säger han i ett pressmeddelande från klubben.
Klubben beskriver honom som mycket mer än bara en duktig spelare och lyfter även fram honom som en viktig och populär profil i föreningen och hos dess samarbetspartners.
– Det är en glädjens dag. Att få ha Robban kvar i vår förening betyder så mycket mer än enbart få en underskrift av en duktig handbollsspelare. Med sin personlighet är han viktigare för oss än vad många förstår. Jag är väldigt glad över att få ha honom kvar i klubben, säger Jörgen Rasmusson, ordförande i HK Malmö.
Gå till toppen