Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Kommunikationsbyrå öppnar i Malmö – sponsrar FC Rosengård

New Republic öppnar nytt skånskt kontor i februari. Första uppdraget: Att stötta fotbollsklubben FC Rosengård med strategisk kommunikation.

Jean-Daniel Maurin blir ansvarig för det nya Skånekontoret.
New Republic är ett kommunikationsföretag vars affärsidé är att ge rådgivning åt företag och organisationer. Kontoren finns i Höganäs, Stockholm, Oviken i Jämtland – och snart också i Malmö.
Malmökontoret öppnar i februari, och i samband med det har företaget tecknat ett sponsoravtal med FC Rosengård. Syftet är att stötta fotbollsklubben med strategisk kommunikation.
– Vi är stolta över att få samarbeta med FC Rosengård, damallsvenskans genom tiderna bästa lag. Deras engagemang utanför planen är en viktig bakgrund till vårt sponsorsåtagande, säger Jean-Daniel Maurin, seniorkonsult och ansvarig för det nya Skånekontoret.
Företaget har fjorton arbetare idag men siktar på att rekrytera fler under året. Bland kunderna finns Region Skåne, Min Doktor och Svenskt Näringsliv.
Håll koll på det skånska näringslivet – följ oss gärna på Facebook.
Gå till toppen