Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Kalle Lind: Det spelar väl ändå ingen roll vad jag gör

Man måste få unna sig ibland. Min lilla synd kan ju inte betyda så gräsligt mycket. Det kan inte spela någon roll om just jag slänger konservburken i matavfallet. Där hamnar ju ändå så mycket felslängt skräp.

Och förresten så är det väl ändå nåt oseriöst företag som bränner upp hela skiten på Gotland. Så då är det ju direkt onödigt att jag sträcker mig till metallkärlet.
Och om just jag tar flyget till Stockholm så kan det väl inte ha så himla stor betydelse. Planet kommer ju att gå ändå, det måste vara ännu mer förödande med en massa tomma plan som flyger hit och dit. Och jag har faktiskt bråttom. Med taxi till Sturup och plan till Stockholm och buss från Bromma så tjänar jag en dryg timme jämfört med tåget. Visst, mina barn kommer att tacka mig om jorden står kvar när de växer upp, men de tackar mig väl om jag kommer hem i tid ikväll och hinner säga god natt till dem också.
Och lite ål måste man väl få unna sig till jul. Det spelar väl ingen roll om den dör ut, ungarna förstår ju ändå inte att uppskatta ål så det kvittar väl dem om den inte finns kvar i framtiden. Och såna där tigerräkorär ju goda. Dem måste man väl få köpa några ynka hekto av när Kurre och Majsan kommer över. Kurre älskar ju seafood. Och Majsan är ju typ vegetarian, så vad ska man annars laga till henne?
Och kanske är det inte nödvändigt att ha jeep som innerstadsbo – man brukar få köra runt tio-tolv kvarter för att hitta en parkeringsplats – men den är bra vid vissa särskilt branta väggupp.
Och kanske är det onödigt att ta bilen bort till jourlivs, men jag var ju på gymmet i torsdags så jag behöver inte motionen. Man vet aldrig hur mycket man råkar handla heller, blir det tre kassar så är det nästan omöjligt att bära dem båda kvarteren hem. Eller lite jobbigt i alla fall. Och visst ser det ut att bli regn? Står jag en stund till och funderar på om jag ska ta bilen så kommer det garanterat att bli regn, och då slipper jag ju fundera.
Och det är ju ändå bara jag. Min pyttelilla synd märks ju knappt.
Gå till toppen