Zlatan

The Sun: ”Att gå till Malmö hade varit det perfekta slutet på Zlatans berättelse”

Zlatan Ibrahimovics kontrakt med United går ut till sommaren och hittills har svensken vägrat berätta om sina tankar kring framtiden. Engelska The Sun bedömmer dock chansen för att han stannar som trolig – men att United utmanas av bland andra Malmö FF.

Zlatan Ibrahimovic i PSG i kamp med Malmö FF:s Magnus Wolff Eikrem och Rasmus Bengtsson under Champions League-matchen mellan Malmö FF och Paris Saint Germain den 25 november 2015.Bild: PETTER ARVIDSON
Zlatan Ibrahimovic har minst sagt lyckats charma sig in hos Manchester United-fansen. Efter sitt avgörande i ligacupfinalen mot Southampton vägrade svensken att kommentera sin framtid i klubben.
Men de engelska tidningarna skriver att Manchester United ska ha fått positiva indikationer från Zlatan.
Daily Mail skriver:
”United vill aktivera det nya ettårskontraktet värt tre miljoner kronor i veckan och är optimistiska över att kunna hitta en överenskommelse för anfallaren”.
The Sun tror också att chansen att Zlatan Ibrahimovic stannar i Manchester United är högst möjlig. Men att United utmans av andra klubbar. Bland annat Napoli, Inter, MLS-klubbar och Malmö FF – och skriver:
”Istället för att gå för de stora pengarna skulle det vara som en saga för anfallarens karriär om han återvände till klubben i sin hemstad. Att gå till Malmö hade varit det perfekta slutet på hans berättelse.
”De är de svenska mästarna, så istället för att inte veta vad deras europeiska framtid innehåller, finns det något bättre sätt att garantera en plats i gruppspelet än att övertyga deras mest kända son att göra sin återkomst”
Läs alla artiklar om: Zlatan
Gå till toppen