Zlatan

PSG sågas: ”Zlatan hade aldrig tillåtit det här”

Fransk media lyfter fram Zlatan Ibrahimovic efter PSG:s kollaps mot FC Barcelona: "Hans hat mot att förlora hade aldrig tillåtit det här."

Paris Saint-Germain hade 4–0 med sig från hemmamötet i Champions Leagues åttondel mot FC Barcelona, men lyckades ändå inte ta sig vidare i turneringen.
När Edinson Cavani reducerade till 1–3 i onsdagskvällens retur påp Camp Nou trodde nog de flesta att det skulle gå vägen, men Barça bjöd på en osannolik vändning i slutminuterna och vann med 6–1.
Fransk media är inte nådig efter kollapsen.
”Från hjältar till nollor. De har blivit nollor genom att inte våga spela och visat otroligt svaga mentala egenskaper", skriver Dominique Severac i Parisian enligt Sportbladet.
Le Figaros krönikör Martin Couturié drömmer sig tillbaka till åren då Zlatan Ibrahimovic var den sjävklara superstjärnan i PSG.
”Kom tillbaka, Zlatan. Zlatan, Ibra, kalla honom vad du vill. Men det är svårt att inte tänka på det en kväll som denna. Med honom i laget hade det här inte hänt” skriver Couturié och fortsätter:
”Det är möjligt att Zlatan aldrig riktigt lyste i Champions League. Men hans vilja att vinna, hans hat mot att förlora hade aldrig tillåtit det här. Det var en besvikelse – PSG var ett totalt vrak."
Läs alla artiklar om: Fotboll: Champions League åttondelsfinaler
Gå till toppen