Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Nöje

Sex veckors sällskapsresa är över

Efter sex veckors overklighet är det dags för programledarna att återgå till verkligheten. Hur ska det gå? – Det ska faktiskt bli skönt att bli privat igen, säger Clara Henry.

Programledarna Clara Henry, Hasse Andersson och David Lindgren tackar för sig efter sex veckor tillsammans i Melodifestivalen.Bild: Claudio Bresciani/TT
De har varit påpassade, bedömda, kritiserade, hyllade och säkert en massa grejer till – men nu är Mello-resan slut för Hasse Andersson, David Lindgren och Clara Henry.
Sorgligt, men ändå efterlängtat.
– Vi har haft så genuint roligt tillsammans. Men i morgon ska jag vara med mina barn och mysa. Förmodligen spela lite "Lego Harry Potter" på Playstation med min grabb, och ta det lugnt. Sen drar vi till Gran Canaria, all inclusive en vecka med familjen. Bara äta buffé... ska bli så himla skönt, säger David Lindgren.
Clara Henry ser också fram emot att göra något annat än leda Sveriges största tv-program vecka efter vecka.
– Det har varit otroligt overkliga veckor. När man står där och någon målar ens naglar, någon sätter på en ring och en tredje knyter ens skor, då undrar man vad fan man hamnat, säger Henry.
– Jag klagar verkligen inte, men jag gillar ju faktiskt att vara privat. Jag älskar att stå på scen, men ibland blir det lite för påtagligt så jag kommer faktiskt gå tillbaka till det privata internetlivet.
TT: Det privata internetlivet?
– Haha. Ja, jag kan sitta instängd i min lägenhet och prata med en kamera.
Hasse Andersson tänker dock inte ta det särskilt lugnt.
Redan på måndag är det jobb på SVT Malmö och sedan på onsdag har hans trädgårdsprogram på SVT premiär.
– Jag har bokat in min pension, och mitt pensionärsliv. Jag flyger till Florida på tisdag och sedan ska vi spela in tio nya trädgårdsprogram som ska gå nästa år. Det är bäst att passa på, säger han.
Läs alla artiklar om: Melodifestivalen 2017
Gå till toppen