Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

”Solsidan”-paren krisar vidare – i Torekov

Den populära tv-serien Solsidan tar steget till vita duken och byter Saltsjöbaden mot Torekov. Filmen – som fortsätter att följa de tre parens kriser – regisseras av bröderna Felix och Måns Herngren.

Henrik Dorsin, Malin Cederbladh, Mia Skäringer, Josephine Bornebusch och Johan Rheborg spelade i serieversionen av "Solsidan". Arkivbild.Bild: Marcus Ericsson/TT
Trots titeln kommer långfilmsversionen inte att utspela sig i den välmående stadsdelen med samma namn i Nacka utanför Stockholm. Men för den som saknat huvudrollfigurerna väntar ett kärt återseende. I långfilmsversionen reser paren Alex och Anna, Mickan och Fredde och Ove och Anette till Torekov. Handlingen beskrivs som en komedi om "kärlek, barnlängtan, knepiga föräldrar och oskrivna badregler" i ett pressmeddelande från Svenska Filminstitutet.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen