Wimans blogg

Två abrupta avbrott efter två snabba resor från Thailand

Ibland är det inte lätt att vara fotbollssupporter på distans.

Lars-Uno Nilsson är MFF-supporter och gammal vän med profilen Sven Liljegren, som också är hans gäst här i Marbella.
När vi står och spanar på träningarna blir det alltid lite kul kuriosasnack med kollegor och supportrar.
Lars-Unos "record" är minst sagt svårslaget och får en att tvivla om vi verkligen vill se honom på matchen här i Marbella. Han bor numera vintertid i Thailand och här i Marbella under den varmare delen av året.
– Jag flög hem från Thailand för att se landskampen mot Danmark, som blev avbruten av en hulligan som sprang in på planen. Och jag åkte hem till Skånederbyt mellan MFF och HIF på stadion, som också blev avbrutet när en hulligan sprang in och gav sig på HIF:s målvakt Pär Hansson, berättar Lars-Uno Nilsson.
Nu har han flugit till sitt andra hem i Marbella från Thailand för att spana in favoritlaget tillsammans med Sven Liljegren.
Risk för avbrott igen? Ska det väl ändå inte vara. Skillnaden är också att han inte ska åka tillbaka efteråt...
På dagens träning fanns till slut elva supportrar på plats. Klart att en del förenar nytta med nöje (nytta=följa MFF, nöje=några dagars sol?), men det är fascinerande att det dyker upp gäster från både Malmö och Thailand för att spana in en MFF-träning i Spanien.
Förmodar att en och annan lokal-svensk dyker upp också på matchen MFF-Molde, som spelas dryga halvtimmen från Marbella uppe i bergen på en arena som heter Estadio Jose Burgos De Quintana i staden Coin.
Läs alla artiklar om: MFF i Marbella 17 mars
Gå till toppen