Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
FCR

FCR-målvakten på tenta – två dagar före CL-mötet

Det är två dagar kvar till FC Rosengård möter FC Barcelona. Då fick landslagsmålvakten Zecira Musovic ledigt – på grund av tenta.

FC Rosengårds målvakt Zecira Musovic deltog inte på måndagens träning. Men Jack Majgaard Jensen gav lugnande besked.Bild: PETTER ARVIDSON
En hel trupp klev ut på Malmö ip idag strax före klockan 13.00. En saknades – förstamålvakten och landslagspelaren Zecira Musovic.
Anledningen?
Hon hade fått ledigt på grund av en tenta.
–Hon har fått ledigt för en tenta i skolan. Hon är inte skadad, tvärtom – det är inga problem med henne, lugnade FCR-tränaren Jack Majgaard Jensen.
Alla spelare är disponibla till onsdagens möte med FC Barcelona. Marta som startade på bänken i cupmötet med Piteå på grund av ljumskproblem är det ingen fara med.
Värt att notera är också att den kanadensiska målvakten Erin McLeod, som spelade med U19 i helgen, gick för fullt under måndagsträning – och ser av allt att döma ut att närma sig en comeback i a-laget.
Läs alla artiklar om: Fotboll: FCR 20 mars
Gå till toppen