Sport

Länsbergs seger kostade - se de hemska bilderna

Malmöfajtern Lina Länsberg var i lördags tillbaka i oktagonen efterförlusten mot Chris "Cyborg" Justino i september förra året - och vann. Men det var en seger som kostade.

Comebacken skedde på UFC-galan i London. Lina Länsbergs match mot tjeckiskan Lucie Pudilova gick tiden ut, men efter en jämn match såg samtliga domare Lina Länsberg som vinnare. Det var andra gången som Lina Länsberg klev upp i en UFC-match och segernvar hennes första.
Så här beskriver Lina Länsberg själv matchen på sin facebooksida:
”Det här var en svår en! Eftersom jag var sjuk före kampen var jag tvungen att förlita sig på min vilja och mitt hjärta. Jag vann de två första ronderna och var helt utmattad i tredje men vägrade att förlora. Jag gav allt jag hade och vann. Jag vet att jag kan göra mycket bättre men jag är tacksam för att min kropp och att mina fantastiska cornermen höll mig vaken i tre omgångar. Jag mår bra, det behövdes inga stygn och jag har inga skador. Det ser kanske inte så bra ut just nu men enligt läkarna är jag tillbaka i sparring om ett par veckor... Tack alla för det stöd som hjälpte genom detta!"
Läs alla artiklar om: MMA: Lina Länsberg i UFC
Gå till toppen