Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Lena Ph:s succéshow fortsätter – kommer till Malmö i höst

Lena Philipsson har gjort succé över hela landet med showen "Jag är ingen älskling". Nu är det klart att det blir en till turnésväng i höst och att hon kommer till Slagthuset i oktober. "Det är det den roligaste föreställningen som jag har kört", säger hon.

Lena Philipsson älskar sin show "Jag är ingen älskling". "Den är den roligaste som jag har kört eftersom den inte innehåller så komplicerade klädbytesmoment som man blir uppstressad av. Jag kan flyta med och vara mer i stämningen än vad jag har kunnat vara tidigare", säger hon. Pressbild.Bild: Mats Bäcker
I början av 2016 var det premiär på Cirkus i Stockholm för Lena Philipssons show "Jag är ingen älskling". Sedan dess har den hyllats av kritikerna, turnerat runt i landet och just nu spelas den på Rondo i Göteborg.
Nu avslöjar Lena Philipsson att hon kommer att fortsätta med showen även i höst.
– Den här föreställningen har funkat så otroligt bra och jag har fått väldigt fin respons. Eftersom det har varit så pass stor efterfrågan så bestämde vi oss för att göra några nedslag till, säger hon.
Under september, oktober och november kommer "Jag är ingen älskling"-turnén att besöka 15 städer runt om i landet. Den 27 oktober kommer hon till Slagthuset i Malmö som hon nyligen besökte.
– Föreställningen är ju lite annorlunda för mig jämfört med sådant jag har gjort. Den fokuserar på musik och prat och är mer personlig, jag har ju skrivit den själv. Så det känns väldigt roligt att få köra lite till.
TT: Vad är det som publiken gillar med den?
– De blir väldigt berörda. Det är både allvarligt och roligt men på ett personligt sätt. Jag har fått bra respons på alla möjliga sätt, att det är fina låtar och att en del roliga inslag överraskar. Jag är inte helt prydlig alla gånger, det tycker folk är väldigt roligt.
Lena Philipsson räknar med att höstens turné blir den sista med just den här föreställningen. Det är mycket annat hon också vill hinna med – såväl nya skivor som helt andra saker.
– Jag har en massa på gång. Jag funderar jättemycket på alla sorters grejer som jag vill göra de närmaste tio åren, hur jag nu ska hinna. Jag känner att jag vill maximera den närmaste tiden, mina barn är så stora nu att jag har tid över till att jobba lite mer.
TT: Men finns det något konkret som du kan berätta om nu?
– Nej, nej. Det är alldeles för fladdriga bollar som hänger i luften som ska ramla ner på rätt ställen. Men jag vill gärna utforska lite nya områden.
Biljetterna till höstturnén släpps den 29 mars.

Fakta: Hit kommer Lena Philipsson

29/9 Västerås, 6/10 Luleå, 7/10 Umeå, 8/10 Gävle, 13/10 Karlstad, 14/10 Eskilstuna, 15/10 Nyköping, 20/10 Falun, 21/10 Örebro, 22/10 Linköping, 27/10 Malmö, 28/10 Helsingborg, 29/10 Uppsala, 4/11 Eksjö, 5/11 Karlskrona, 8–9/11 Stockholm.
Gå till toppen