Malmö

Slagsmål med varningstriangel utanför Värnhemsskolan – en man gripen

Ett slagsmål mellan flera personer bröt ut utanför Värnhemsskolan. En person kunde gripas på platsen med en varningstriangel som tillhygge och är misstänkt för försök till misshandel.

Bild: Patrick Persson
Vid 15.55 på tisdagen larmades polis och ambulans till Värnhemsskolan med anledning av ett slagsmål mellan ett antal personer. När polisen kom till brottsplatsen lämnade en bil i hög fart. En 21-årig man kunde på platsen gripas med ett tillhygge.
– Han greps med en hopfälld varningstriangel, vi har tagit den i beslag, säger Fredrik Bratt vid polisens ledningscentral.
21-åringen är misstänkt för försök till misshandel och en anmälan är upprättad. Han släpptes senare under tisdagen efter förhör med polisen.
Ingen ska ha skadats allvarligt efter bråket, enligt polisen var det rörigt och mycket folk på platsen när patrullerna kom till skolan.
– Det var en större folksamling, men ingen har velat samarbeta och ingen vill säga något om bråket, säger Fredrik Bratt.
Enligt polisens anmälan var det ett bråk mellan elever på skolan och personer som inte hade med skolan att göra. Om den misstänkta 21-åringen går på skolan eller inte framkommer inte i anmälan, heller inte vad som har orsakat bråket.
Sydsvenskans fotograf var på platsen strax efter händelsen och rapporterar att runt fem polispatruller och en ambulans varit på platsen.
Bild: Patrick Persson
Läs alla artiklar om: Värnhemsskolan
Gå till toppen