Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Nya travprogrammet en katastrof – ST helt ovetande

Varför måste allt bli fel, galet och dåligt.
Layouten på travprogrammen har ändrats – till det sämre.
Bloggen mötte massor med upprörda besökare på Jägersro igår. Eller snarare:
De var helförbannade.
# Texten i hästarnas formrader är så liten att många hade stora problem att läsa den, speciellt i lite sämre belysning som vid en kvällstävling i trav. Och det skulle ju kunna tänkas vara ett ställe där man läser ett program.
# Loppnumreringen var så liten att de knappt hittade den.
# Propositionen, loppets förutsättningar, ligger undanskymd istället för som tidigare ovanför loppet.
# Raden med eventuella odds ser bedrövlig ut. Vissa odds är med två decimaler, andra med en decimal och sen finns det odds som bara är heltal. Det ska enligt uppgifter till bloggen bero på att nollor i slutet stryks. Så istället för 3,90 står det 3,9. Och skulle det eventuella oddset vara 3,00 står det bara 3.
# Platsen för loppets sponsor har reducerats till noll och intet.
Det är helt enkelt ett klantigt hafsverk – beställt av ATG’s ledning.
Nej, det är inte banorna som har klagat och inte heller ST. I bloggens värld borde det vara banorna och Svensk Travsport som utformade programmen, men så är det inte.
Uppgifter till bloggen gör gällande att varken Svensk Travsport eller banorna ens visste om att programmen skulle göras om. Det kom som en överraskning när programmet damp ner i brevlådan.
Det hela är ett beställningsjobb av ATG för att ”speloptimera”.
Att sedan de trogna besökarna inte kan läsa programmet verkar inte någon ha tänkt på.
Har du inte sett hur de nya programmen ser ut kan du följa den här länken och sedan ladda ner ”Banprogram” för tex Bollnäs (torsdag) eller Kalmar (fredag)
https://www.travsport.se/tkal
Gå till toppen