Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Sport

ST stoppar ”nya” programmet tills alla fel är rättade

Bloggen slog i morse larm om att de nya travprogrammen hade stora brister och att varken ST eller banorna fått ge synpunkter på utformningen. Nu stoppar ST det nya programunderlaget med omedelbar verkan för att åtgärda alla brister.
Så här svarar Petter Johansson, sportchef på Svensk Travsport, på några snabba frågor:
1)      Är du nöjd med utformningen?
Det är som med allt nytt att det finns plus och minus, man är helt enkelt van att det skall se ut som det alltid har gjort samtidigt så brukar man vänja sig efter en kort tid. Det finns som sagt plus och minus, det totala resultatet är tydligare med fetstil likaså så ser man hela namnet istället för förkortning, oddset blir lika som på ATG.se (tillrättat angående 5,80) sedan är det en del saker som kommer att rättas till t.ex. rekorden.
2)      Borde det inte vara ST/Banorma som sköter utformningen?
Det skapades en ny mall för ombudsprogrammet (V75 och GS75) och samtidigt så fick vi ”på köpet” nya underlag till banprogrammet. Det var inte meningen att det skulle gå i produktion innan vi hade genomfört en del korrigeringar och framförallt diskuterat och visat det för banorna utan det var en miss av ATG att det gick i produktion utan att informera oss på ST. De ”vanliga” banprogramsunderlagen finns kvar på Kanal75 så banorna kommer tillsvidare att använda dem även om några program redan har gått i produktion med den ”nya” layouten.
3)      Vad gör ni åt saken, kan meddela att det var snudd på uppror på Jägersro igår.
Som jag har sagt tidigare så kommer vi att genomföra en del korrigeringar och förhoppningsvis blir de till det bättre.
Gå till toppen