Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Nord & Francke

Foliehatten på: Skam kan börja idag!

...men lita bara på det här litegrand.

Teorierna avlöser varandra. Hashtaggen #alterhint är snart lika vanlig som #alterlove i diskussionstrådarna där man letar efter tecken på när säsong 4 ska starta. Just nu finns två starka indicier på att det händer något avgörande idag. En trailer? Eller att säsongen bara startar sådär PANG? Ingen vet. Men här är ledtrådarna:
Henrik Holm, som spelar Even, är en flitig instagrammare privat. Han har inte lagt ut något sedan 26 mars, då han uppnådde 444 inlägg på sitt konto. Där tog det stopp. Det kan vara en hint om att fjärde säsongen startar 4/4 – det vill säga idag.
Och i helgen hände detta: Ulrikke Falch, som spelar Vilde, lade upp ett klipp på sitt Instagram Stories där hon spelade upp en låt på svenska och sjöng med – det var Silvana av F.N.Y. Och F.N.Y har även gjort en singel som heter 4 april till 3 juni. Är det en tillfällighet eller är det inom dessa tidsramar som säsong 4 kommer att utspela sig?
Jag kan iallafall säga att jag inte kommer att röra mig långt ifrån en dator under resten av dagen...
Nord & Francke på Instagram!
Här finns vi på Facebook!
Vår podd är här!
Mejla oss!
Gå till toppen