Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Nyheter

Medan du sov –detta hände i natt

Ledaren för en mexikansk drogkartell har dömts till livstids fängelse i USA, Sydkorea har skjutit upp en testrobot som kan nå alla delar av Nordkorea – och Washington Capitals har plockat flest poäng av alla NHL-lag i grundserien. Det är några av nyheterna som inleder den här dagen.

Drogboss dömd till livstids fängelse

Alfredo Beltrán Leyva, ledare av den mexikanska drogkartellen Beltrán Leyva, har dömts till livstids fängelse i USA.
"I över tio år har den åtalade lett en stor mexikansk organisation för droghandel, och importerat flera ton kokain och metaamfetamin till USA", säger Kenneth Blanco vid åklagarmyndigheten, i ett uttalande.
Läs också Drogboss dömd till livstids fängelse

Sydkorea sköt upp testrobot

Sydkorea har med framgång utfört en testuppskjutning av en egenutvecklad robot som kan nå tillräckligt långt för att nå vilken del som helst av Nordkorea, rapporterar sydkoreanska nyhetsbyrån Yonhap.
Uppgifterna kommer en dag efter det att Nordkorea avfyrat en egen robot som landade i Japanska havet.
Läs också Sydkorea sköt upp testrobot

Washington poängbäst i NHL

Washington har säkrat Presidents Trophy, som ges till det lag som plockat flest poäng under grundserien, genom seger mot New York Rangers i NHL-ishockeyn. Både Washington och Rangers är klara för slutspelet, som drar igång nästa vecka.
Gå till toppen