Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Bale hyllar Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, 35, hyllas för sin succé i Premier League. Nu kommer stora ord från en av världens bästa spelare – Real Madrids Gareth Bale.

"Han har bevisat att ålder inte är en faktor", säger Real Madrids Gareth Bale om Zlatan Ibrahimovic. Arkivbild.Bild: Francisco Seco/AP/TT
– Han har bevisat att ålder inte är en faktor när det kommer till att prestera på den absolut högsta nivån. Han måste verkligen ha tagit hand om sig själv och lagt ner stor energi på att förbereda sig inför varje match, säger Bale till Aftonbladet.
Ibrahimovic gjorde i helgen sitt 17:e ligamål för säsongen i segermatchen mot Sunderland (3–0) och ligger delad fyra i skytteligan.
– När han kom till Manchester United var det många som ifrågasatte om han kunde ha samma påverkan där eftersom han blivit lite äldre och kanske inte hade det tempo som krävs för ligan. Men han har visat att han fortfarande är på toppen av sin förmåga och inställd på att slåss om varje boll och varje poäng. Han är också en spelare som du förstod aldrig skulle påverkas av den fysiska sidan av spelet i England, säger den förre Tottenhamspelaren Bale som utsetts till Premier Leagues bästa spelare två gånger
Ibrahimovic fick själv frågor om sin ålder efter Sunderland-matchen. Svensken medgav att han inte är lika snabb som för fem eller tio år sedan, men sade att det vägs upp av att spelförståelsen hela tiden vässas.
– Det verkar som att ju äldre jag blir, desto intelligentare blir jag, sade han.
Gå till toppen