Annons

Annons

Annons

TV: Se första trailern till ”Star Wars: The Last Jedi”

Låt spekulationerna börja. Nu har första trailern till den kommande ”Star Wars: The Last Jedi” släppts.

Text

Enligt Mashable har regissören Rian Johnson tidigare antytt att ”Star Wars: The Last Jedi” handlar lika mycket om Luke Skywalker och hans resa, som The Force Awakens handlade om hans frånvaro. Den något kryptiska titeln har sedan den släpptes förra året satt igång flitiga spekulationer om filmens handling. Är jediorden redo att läggas i malpåse?

Annons

Annons

Trailern ger inga raka svar. Men som tidigare varit känt återkommer Mark Hammill som Luke Skywalker liksom Daisy Ridley som Rey och John Boyega som Finn. Dessutom spelar Adam Driver återigen den onde Kylo Ren. Carrie Fisher som Leia är även hon med i filmen. Alla hennes scener hann filmas innan hon avled 27 december förra året.

Och precis som vanligt står John Williams för den svulstiga musiken.

Nathalie Mark är en del av redaktionen bakom "Rebellradion" på Starwars.se, en svensk sajt som drivs av fans till rymdfilmerna. Hon säger att trailern indikerar att den kommande filmen löser upp gränserna mellan gott och ont.

– Det känns lovande att Luke kommer att ha en dialogroll och det känns spännande att de går bortom det svartvita konceptet mellan gott och ont och vad "the force" kan vara, säger hon.

Hon hoppas på att få se en utveckling mellan rollfigurerna Poe och Finn när filmen har premiär i december.

– Det har spekulerats i att det är en eventuell kärleksrelation mellan två manliga karaktärer, vilket aldrig har hänt förut. Jag tror inte att det är det, men jag hoppas på en utveckling i den relationen, säger Nathalie Mark.

”Star Wars: The Last Jedi” har svensk biopremiär den 15 december.

Inbäddat innehåll

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan