Dygnet runt

De här vloggarna kommer till Malmö

Dags att räkna ner. Den 22 april kommer Youtube-stjärnorna till Malmö. Dygnet Runt har hittat några intressanta vloggare att kolla in.

Emelie Walles

Småbarnsmamma i Malmö, framgångsrik bloggare och sedan ett par månader även youtuber.

Berätta om din kanal och din vlogg!
– Man får hänga med mig och min familj på min vlogg. Jag började blogga men sen kände jag att jag ville spegla min familj i rörelse. I bloggen blir det alltid de snyggaste bilderna som publicerades –jag ville visa den andra sidan av mitt liv. Nu är det som en miniserie om vårt liv.
Vilken respons får du av dina tittare?
– Det är underbar stämning på Youtube. Jag får mycket pepp, tips och råd. Tittarna är med mig i glädje och sorg.
Har du något tips till nya youtubers?
– Att älska det man gör – och att trivas framför kameran annars är det ingen idé. Sedan är ju innehåll allt, men det behöver inte vara så planerat. Jag vloggar om vad som händer under dagen med mina söner och min bonusson. De är 12, 4 och 11 år.
Har dina barn egna Youtube-kanaler?
–Nej, alla är med i min, men jag är restriktiv med vad barnen för göra framför kameran. Om mina barn verkligen vill ha en kanal så måste jag som förälder övervaka vad som släpps. För på nätet försvinner ingenting. Och det kan vara kul –men det är ett stort ansvar. Jag tror det är svårt att ta det ansvaret när man är 11 till 12 år.
Vad ska du göra på Tubecon?
– Jag ska möta tittare och följare och träffa andra youtubers. Det är första gången jag är där och jag är ju äldre än de flesta, men det är bra –jag tror det behövs äldre youtubers.

Felicia Aveklew

19-årig skånska med 134 498 prenumeranter. Här finns smink, tutorials, vloggar, favoritvideos och challenges.

Manfred Erlandsson

Manfred Erlandsson, vlogg med 213 925 prenumeranter. Han är nominerad som årets bästa vloggare i Nickelodeon Kid's Choice Awards.

Pojkendrommer

Mikael Forsell, 22 år, från Sundsvall berättar om livet. 54 085 prenumeranter.

Anja Rosensköld

En av de få youtubers som är över 40 år. Vloggen rör sig mycket om bakning och om Anjas kök. Hon har 103863 prenumeranter.

Kaily Norell

Kaily Norell är transperson och äter hormoner för att få en kvinnligare kropp. I kanalen får tittarna följa med på resan. 74 727 prenumeranter.
Se fler youtubers som kommer till Tubecon i Malmö på Sydsvenskans kanal.
Läs alla artiklar om: Tubecon i Malmö
Gå till toppen