MFF

MFF-podden: Pawel Cibicki om vårens succé, samarbetet med Rosenberg och vikten av att välja rätt

Pawel Cibicki, allsvenskans kanske hetaste spelare, gästar Fredrik Hedenskog och Max Wiman i det 116:e avsnittet av MFF-podden.

Efter tre mål och en framspelning på de första tre matcherna i allsvenskan är Pawel Cibicki het. I MFF-podden pratar MFF:s nya anfallsstjärna om starten i allsvenskan – inklusive drömmålet mot Halmstad – konkurrensen i laget och de givna målen för säsongen.
Cibicki håller inte igen med berömmet till anfallskollegan Markus Rosenberg – ”den största spelaren i Sverige, helt enkelt” – och förklarar Magnus Pehrssons fördelar som tränare.
Med klassiskt malmöitiskt självförtroende pratar han också om utgången av allsvenskan. Cibicki berättar hur serien kommer att sluta med några sköna oneliners.
Det blir dessutom snack om en intensiv sommar med allsvenskan, U21-EM och Europaspel med MFF.
Podden blickar också bakåt. Pawel Cibicki berättar om beslutet att avstå från kontraktet med Groningen och varför han valde att bli utlånad till Jönköping förra året.
För att lyssna rekommenderar vi till exempel Podcaster eller Acast för iOS eller Beyond pod för android. Även andra podspelare som Podkicker och Pocket cast ska funka för android.
Det går också bra att klicka sig till Itunes och lyssna även om det brukar ta en stund innan avsnittet droppar in där.
Annars går det alldeles utmärkt att lyssna i spelaren ovan.
De 80 första avsnitten MFF-podden finns samlade här. Från avsnitt 81 och framåt finns allting här.
Läs alla artiklar om: MFF-podden: Avsnitt 116
Gå till toppen