Redhawks

Arell återvänder till Redhawks

Malmö Redhawks har gjort klart med sitt första nyförvärv inför nästa säsong. Backen Niklas Arell, 26, har skrivit på för tre säsonger.

Karlskronas backjätte Niklas Arell återvänder till Malmö Redhawks.Bild: MAGNUS LEJHALL
Han återvänder därmed till klubben han representerat under två tidigare sejourer.
– Det ska bli jätteroligt att flytta till Malmö igen. Jag är imponerad av de framsteg som gjorts i klubben de senaste åren, kommenterar Arell flytten.
Han avslutade sina juniorår med två säsonger i Redhawks där han debuterade i Hockeyallsvenskan. Säsongen 2014-15 återvände han på lån under en period.
Den gångna säsongen har Niklas Arell varit en viktig kugge i Karlskrona. Hans plus arton i plusminusstatistiken var en av de bästa i hela SHL.
– Det är en riktigt bra back som gjort en jättesäsong för Karlskrona. Vi har varit intresserade av honom en längre tid och det är kul att han kommer tillbaka till oss. I Niklas får vi en skicklig tvåvägsback, säger Redhawks sportchef Patrik Sylvegård i ett pressmeddelande.
Niklas Arell ansluter till Redhawks den 8 maj när försäsongsträningen startar.
–Årets säsong visar dessutom att man jobbar på rätt sätt och att man snabbt etablerat sig i SHL. Malmö Redhawks går en spännande framtid till mötes, tycker Arell.
Läs alla artiklar om: Redhawks: Arell till Redhawks
Gå till toppen