Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Sport

Piteåcoachen dömde ut LB07:s plan

Eftersnacket handlade om fotbollsfilosofi och LB07:s tappade två poäng. Dessutom dömde Piteåtränaren ut Limhamns ip:s konstgräsplan.

– Planen håller inte bra klass. Den får man vara ordentligt kritisk till. Att en gräsplan vid här tiden på året kan vara dålig för man acceptera, men att bollarna får studsa på det här viset på en konstgräsplan, sa Piteåtränaren Stellan Carlsson.
I LB07-lägret var det deppigt. De tre poängen gick nästan att ta på, men Piteås kvittering till 1-1 i slutsekunderna smärtade. LB07:s målvakt Emma Lind såg ut som ett åskmoln.
– Det var fruktansvärt surt, vi förlorade två poäng. Vi prioriterade lite tokigt i sekvenserna före målet. Men det är svårt mot ett lag som slår långa bollar hela tiden.
LB07-tränaren Sven Sjunnesson var inne på samma tema.
– Vi förlorade två poäng. Vi har svårt med lag som spelar på det här sättet. Vi borde ha haft bättre kontroll, men vi klarade inte av det. Vi förtjänade tre poäng. Det var vi som spelade fotboll, sa Sven Sjunnesson.
Mitt i allt satt Stellan Carlsson – lugn som en filbunke.
– Jag ser fotboll på ett annat sätt. Vi är riktningsbestämda, vi vill skapa målchanser när vi har bollen. Vi prioriterar inte possessionspel. Vi vill ta oss snabbt mot mål, sa han.
Gå till toppen