Zlatan

MFF-fansen hälsning till Zlatan: ”Du klarar allsvenskan med ett knä”

MFF-supportrarna hyllade korsbandsskadade Zlatan Ibrahimovic under matchen mellan Malmö FF och Djurgården. ”Krya på dig Zlatan - du klarar allsvenskan med ett knä” löd flörten från fansen.

Malmö FF:s supportrar med hälsning till Zlatan Ibrahimovic.Bild: PETTER ARVIDSON
Många ställer sig frågan om Zlatans skada sätter stopp för karriären.
I morgon lägger sig Zlatan Ibrahimovic på operationsbordet i Pittsburgh. Enligt den italienske Sky Italia-journalisten Gianluca DiMarzio är det den 66-årige läkaren Freddie Fu som ska operera Ibrahimovic.
Kontraktet med Manchester United går ut i sommar och klart är att Zlatan Ibrahimovic kommer vara borta från fotbollen ett bra tag.
Själv har Zlatan skrivit på sitt Instagram-konto att han inte tänker lägga av med fotbollen. Han är fast besluten att ta sig tillbaka och avsluta sin karriär på sitt sätt.
Var det avslutet blir är högst oklart.
Igår under matchen mellan Malmö FF och Djurgården skickade MFF-supportrarna en hälsning till den svenske anfallsstjärnan.
Med en banderoll med texten ”Krya på dig Zlatan – du klarar allsvenskan med ett knä” finns det möjligen en liten förhoppning om att få se Zlatan avsluta sin karriär i en viss allsvensk klubb?
Läs alla artiklar om: Fotboll: Zlatans skada
Gå till toppen