Zlatan

Uppgifter: ”Zlatan har sparkat sin sista boll i United”

Zlatan är svårt knäskadad. Inte nog med det. Nu ska han också ha fått besked om att han inte längre är önskvärd i Manchester United. ”Zlatan vet att det är över”, skriver The Daily Mirror.

Zlatan skadade sig i Europa League-kvartsfinalen mot Anderlecht och blir borta i upp emot ett år. Uppgifter säger nu att han har spelat sin sista match med Manchester United.Bild: ANDREW YATES
I morgon ska, enligt uppgifter, Zlatan Ibrahimovic opereras för den knäskada han ådrog sig i Europa League-kvartsfinalen mot Anderlecht i torsdags.
Zlatan Ibrahimovic sitter på ett utgående kontrakt med Manchester United och kommer, på grund av skadan, att vara borta från fotbollen i upp emot ett år.
Själv är han fast besluten att ta sig tillbaka till fotbollen och skriva sitt eget slut på sin saga.
Men nu kommer uppgifter som säger att det inte blir någon fortsättning på sagan i Manchester United.
Läs mer:Skadan inte slutet – Zlatan låter aldrig någon annan få sista ordet
Enligt The Daily Mirror ska Zlatan ha fått beskedet att det inte blir något förlängt kontrakt.
Zlatan Ibrahimovic vet att det är över. Han har sparkat sin sista boll för dem. Skadefrånvaron på mellan nio och tolv månader hindrar Ibrahimovic från att spela för Old Trafford-jättarna igen”, skriver tidningen.
Zlatan ska nu istället sikta på en återkomst och att spela sina sista år i USA där det finns erbjudande från LA Galaxy och Los Angeles FC.
Manchester United har erbjudit Zlatan att göra sin rehabilitering på klubbens anläggning.
”Zlatan har redan lämnat Manchester United mentalt även om klubben har erbjudit honom att göra rehabiliteringen på klubbens anläggning”, skriver The Daily Mirror.
Läs alla artiklar om: Fotboll: Zlatans skada
Gå till toppen