Zlatan

Zlatan har tackat nej till United – trots knäskadan

Zlatans tid i Manchester United är över. Svensken ska, trots knäskadan, ha erbjudits ett kontrakt på 150 miljoner kronor – men tackat nej.

Uppgifter gör gällande att Zlatan tackat nej till en fortsättning i Manchester United – trots knäskadan.Bild: ANDREW YATES
Zlatan är just nu på plats i Pittsburgh för att operera sitt skadade knä. Ingreppet sker på University of Pittsburgh Medical Center, i USA ett av landets bästa sjukhus.
När svensken är tillbaka på fotbollsplanen är svårt att förutspå, minst nio månaders frånvaro är att räkna med.
Det nuvarande kontraktet med Manchester United går ut till sommaren med en option att förlänga ytterligare ett år.
”<em id="emphasis-575cd505d4adb6a6a7e281a7e5fc103e">Ibra tyckte inte att det kändes rätt att acceptera den gesten när han inte kunde spela. Han ville inte ta emot pengarna medan han rehabiliterade</em>”
Framtiden i Manchester United är högst osäker. Det har förekommit uppgifter från The Daily Mail som säger att Zlatan Ibrahimovic vet att det är färdigspelat i Manchester United.
Läs mer:Uppgifter: ”Zlatan har sparkat sin sista boll i United”
Men enligt The Sun ska det vara Zlatan själv som har tackat nej till en fortsättning i Manchester United. Enligt den engelska tidningen ska Zlatan, trots knäskadan, ha blivit erbjuden ytterligare ett år – men tackat nej.
Ett kontrakt värt 150 miljoner kronor.
Det ska ha varit José Mourinho som legat på för att utnyttja optionen och fått ett okej från styrelsen för ”Zlatans avgörande insatser under debutsäsongen” –men alltså nobbats av Zlatan själv.
Ibra tyckte inte att det kändes rätt att acceptera den gesten när han inte kunde spela. Han ville inte ta emot pengarna medan han rehabiliterade”, skriver The Sun.
Läs alla artiklar om: Fotboll: Zlatans skada
Gå till toppen