Zlatan

Legendarens hyllning: ”Utan Zlatan hade United inte ens utmanat”

City hade chansen att dra ifrån och United hade chansen att överta fjärdeplatsen. Men Manchesterderbyt slutade oavgjort och tabelläget förblir oförändrat. Men United ska vara glada att de ens utmanar, menar Frank Lampard. ”Utan Zlatan Ibrahimovic hade det inte gått”, säger han.

Frank Lampard menar att Manchester United ska vara nöjda att de ens är med i jakten om en Champions League-placering – och det har Zlatan att tacka.
Både Manchester United och Manchester City har underpresterat den här säsongen – sett till att de båda lagen har två av världens mest eftertraktade tränare i Pep Guardiola och José Mourinho.
Plus flera av fotbollens största stjärnor.
0-0 i derbyt mot Manchester City gör att Manchester United fortfarande har häng på en Champions League-placering.
En poäng i torsdagens derby gör att United fortfarande bara är en poäng bakom stadsrivalen i jakten på en CL-placering och man är bara två poäng bakom Liverpool som dessutom har en match mer spelad.
Fem matcher återstår och många frågar sig säkert hur det ska gå för laget utan Zlatan Ibrahimovic.
Utan Zlatan Ibrahimovic i truppen finns det tid och utrymmer för unge Marcus Rashford.
Chelsea-ikonen Frank Lampard tror på Rashford men säger samtidigt att United inte ens hade utmanat om en fjärdeplacering utan Zlatan Ibrahimovic, som han har presterat under säsongen.
– Zlatan har varit en talisman. Utan honom hade United inte ens varit där och utmanat, säger Frank Lampard, till talksport.com.
Läs alla artiklar om: Fotboll: Manchesterderbyt
Gå till toppen