Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

De öppnar ny privat vårdcentral på Kirseberg

De är alla invandrare från Irak med gedigen erfarenhet som läkare i Sverige. Nu startar de eget. Under senhösten öppnas den privata vårdcentralen Tulpanen i Kirseberg – bara några månader innan den offentliga vårdcentralen läggs ner.

Läkartrio på Backarna. Wissam Aboud, Fouad Sadik (sittande) och Osama Al-Hashimy har som mål att någon gång under senhösten öppna den privata vårdcentralen Tulpanen på Kirseberg.Bild: Lars Brundin
– När vi drog i gång våra planer för ett och ett halvt år sedan hade vi ingen aning om att Kirsebergs vårdcentral skulle läggas ner. Vi ansåg att området har behov av en extra vårdcentral. Vårt mål är att var och en av våra patienter ska få en egen husläkare, säger Wissam Aboud, ögonläkare från Malmö och initiativtagare till den nya vårdcentralen.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen