Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Lund

De tjänar tusenlappar på att stadsodla egen mat i Lund

Under det senaste året har stadsodling i Lund gjort Lindita och Spomenko Dakic självförsörjande när det gäller så gott som allt de äter.
När de första grödorna spirar har de fortfarande rika skatter kvar.

Lindita och Spomenko Dakic har sänkt sina höga kostnader för ekologisk mat med många tusenlappar i månaden. De har kånkat vattenkannor för att vattna.Bild: Ingemar D Kristiansen
Rotfrukter har lagrats i nedgrävda halmtäckta plastspannar i jorden och i hinkar med sand på vinden.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Läs alla artiklar om: Gröna Lund
Gå till toppen