Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Travet och matchfixning, remissinstanser, Travronden, Edge Boko, Spitzbergen och Hans Johnsson

Läser om matchfixning och den inställda matchen IFK Göteborg–AIK och kan inte låta bli att förflytta skeendet till trav– och galoppsporten.
Om över 40 allsvenska spelare kontaktats för ”matchfixning” är i alla fall inte jag så naiv att jag inte tror att travsporten drabbats.
Lördagsomsättningar på över 100 miljoner drar till sig allehanda filurer som vill tjäna pengar. Men varför snackas det inte om den saken.
+ + +
Vet ni vad Länsstyrelsen i Norrbotten, Åre kommun, Bröstcancerföreningarnas Riksorganisation, Bygdegårdarnas Riksförbund, MHF, Pensionärernas Riksorganisation, Svenska Bandyförbundet, Svensk service & Fast Food och Sveriges Tivoliägareförening har gemensamt?
Ni får några korta bloggnotiser att fundera.
+ + +
Uselt av Travronden att inte ha tips till V64–omgången på tisdag bara för att det är galopp. Då är det MÅNGA av Rondens läsare som behöver hjälp.
+ + +
Trista nyheter; projekt Edge Boko har drabbats av en akut blödning på ett gaffelband.
+ + +
Blogginlägget om Silver Speed får vänta till helgen.
+ + +
I morgon fyller världens bästa hästauktionist Hans Johnsson 60 år. Bara en sån sak.
+ + +
Spitzbergen. Lägg det namnet på minnet. Det kan vara en vinnare den 16 juli då det hundrade Svenskt Derby rids. Han vann på Övrevoll i onsdags och fick 84 för den vinsten. Tanken är sedan att han ska gå till Voter på Jägersro för att testa banan inför en eventuell Derbystart.
+ + +
Äntligen har sommaren kommit. Har flyttat ut redaktionen och sitter i grönskan intill hästhagarna och jobbar.
+ + +
Den gemensamma nämnaren för dessa nio organisationer är att de är remissinstanser för utredningen om en omreglerad spelmarknad. Senast den fjärde augusti ska de – och resten av de 110 instanserna – lämna sina svar.
Gå till toppen