Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Okänd man stal kärleksgåvan som hängde runt 102-åriga Gunborg Holmquists hals

102-åriga Gunborg Holmquist fick sitt halsband stulet direkt från halsen av en man som trängde sig in i hennes hem. En våg av brott mot äldre i april och maj har fått polisen att starta en informationskampanj.

"Jag vet inte vad jag trodde för allting gick så hastigt". 102-åriga Gunborg Holmquist hann aldrig fundera på om mannen verkligen var från hemvården, men så fort han lämnat förstod hon att hon blivit utsatt för ett brott.Bild: Ingemar D Kristiansen
Mannen som för snart två veckor sedan öppnade altandörren och gick rakt in i 102-åriga Gunborg Holmquists kök sa att han kom från hemvården. Men istället för att hjälpa henne knäppte han upp det tjocka guldhalsbandet från hennes hals och försvann kort därefter från platsen. Han fick även med sig hennes plånbok och en klocka.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen