Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Malmö

Nytt hållbarhetscenter invigs för allmänheten

I höstas smygstartade Malmö hållbarhetscenter som är en arena för sociala innovationer. Nu slår organisationen även upp portarna för allmänheten med en invigning 10 juni.

Malmö hållbarhetscenter syftar till att samla människor som arbetar med hållbarhet över branschgränserna.
Mötesarenan vänder sig till näringsliv, myndigheter, ideell sektor och allmänheten, och i höstas startade centret med en hållbarhetsutställning.
Läs mer: Hållbarhetscenter öppnar i Malmö – ny mässa varje månad
I början av året fortsatte verksamheten med mässor och aktiviteter, och till helgen bjuds även en bredare publik in till en titt i samband med en officiell invigning av lokalerna i köpcentret Triangeln.
Läs mer: Roba Ghadban: ”Social hållbarhet är en fråga om rättvisa”
Fredagen 9 juni är vikt åt ett slutet sällskap besökare, men dagen därpå får även allmänheten tillträde. Invigningen kommer bland annat att verka som startskott för en mindre ekologisk matfestival, och tar fasta på globala målsättningar inom ramen för FN-ledda Agenda 2030.
– Det blir en väldigt intressant och spännande invigning med personer från det offentliga, näringslivet, ideell sektor och akademin, säger Kerstin Mühlow, vd och grundare av Malmö hållbarhetscenter.
Gå till toppen