Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Vellinge

Stjärnspäckat när artisteliten kom till slätten för att inviga Wrethovs nya studio

Ett tjugotal medlemmar ur den svenska artisteliten kom till Vellingebacken för att inviga Anderz Wrethovs nya studio på slätten på sitt eget sätt – genom att skriva nya hits.

Under tre dagar bjöd Anderz Wrethov in ett tjugotal låtskrivare, artister och producenter från Warner Music till ett writing camp i sin nya studio utanför Vellinge. "Jag hoppas att det blir en schysst tradition. Det är en avslappnad miljö att skapa musik i. En kväll tog vi länstrafiken och åt middag på Ängavallen".Bild: Emmalisa Pauly
Ute vid Vellingebacken längs E6 börjar en gemensam dröm växa fram. Det har gått ett år sedan paret Wrethov tog över hotellet av Anderz föräldrar och flyttade in i längan vid sidan om. När Sydsvenskan hälsar på äter döttrarna Livia och Leona flingor och ritar, samtidigt som storstädningen efter den stora invigningsfesten börjar gå in på sluttampen. Genom fönstret skymtar nya studion.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen