Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Trädgård

Expertens bästa tips för dig som är sugen på trenden med rökt mat

Rökning i trädgården är en rykande het trend som tar grillningen till en helt ny dimension. Och det bästa av allt – alla kan röka oavsett typ av grill. Allt du behöver är en röklåda och träspån. Rökproffset Morgan Stedt berättar hur du röker på bästa sätt.

Annons

– Har man inte en riktig rök går det alldeles utmärkt att röka i en vanlig klotgrill eller i en gasolgrill. Används klotgrill ska man låta spjället vara öppet i botten och en aning öppet i locket en aning. Kolet ska bäddas på ena sidan av grillen och samma princip gäller för gasolgrill där man tänder på ena sidan och har släckt på andra, säger Morgan Stedt som jobbar på Scan i Kristianstad med rök och värmebehandling.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs Sydsvenskan för 8 kr/vecka i 8 veckor – därefter tillsvidare 119 kr/månad. Ingen bindningstid.

Säg upp när du vill.

Det här ingår i Digital

  • Fri tillgång till alla nyheter på sydsvenskan.se och i vår nyhetsapp.
  • Stjärnklubben med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.
Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)
Betalningar hanteras av Klarna

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy