Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Beyoncés pappa bekräftar födseln

Jay Z och Beyoncé. Arkivbild.Bild: Evan Agostini/AP/TT
Världsstjärnan Beyoncé och hennes make, hiphopmogulen Jay Z, har fått tvillingar, skriver flera amerikanska medier. Flera anonyma källor bekräftar för nöjessajterna People och Us Weekly att förlossningen ägde rum i Los Angeles tidigare i veckan. Men strax efter klockan 16 svensk tid bekräftade Beyoncés pappa Mathew Knowles nyheten. På både Twitter och Instagram publicerade musikproducenten en gratulation till de nyfödda tvillingarna.
Paret eller någon talesperson har däremot inte bekräftat nyheten än.
Med en Instagrambild som i princip hade sönder internet avslöjade Beyoncé i februari i år att hon var gravid igen. Över åtta miljoner personer tryckte på "gilla"-knappen under det första dygnet efter publiceringen. I dag har bilden över elva miljoner "likes" och är bildsajtens mest populära bild någonsin.
Beyoncé och Jay Z har sedan tidigare femåriga dottern Blue Ivy tillsammans. När hon föddes 2012 tvingades sjukhuset i New York stänga ned delar av sin förlossningsavdelning på grund av trycket från media och paparazzi-fotografer som ville bevaka födseln.
Gå till toppen