Wimans blogg

Tv: ”AC” går för högtryck och Bengtsson i match mot kaptenen

Om ni har MFF-abstinens, så bjuder vi på två klipp från lördagen här.

MFF tränade som vanligt på plan sju på lördagen. En plan som såg riktigt fin ut i solgasset och där en något reducerad styrka tränade. Pa Konate kör fortsatt rehab, Magnus Wolff Eikrem vilade en svullen fot och Behrang Safari var ledig av privata skäl. Landslagsspelarna fortsatt borta.
Som vanligt ägnades en hel del tid åt spel på liten plan. Två lag möttes i korta matcher (runt två minuter) och kvaliteten och intensiteten skiftade en hel del.
Första klippet har Anders Christiansen i huvudrollen. Varför förstår ni mot slutet under två annars ganska chanslösa minuter. Efteråt gick "AC" igång som en klassisk Göteborgsmålvakt och flyttade ena målet med några välriktade sparkar och lite andra "våldsyttringar". Klokt nog gick han undan för sig själv och var sig lugna och spexiga jag efteråt. Uppenbarligen var han inte helt nöjd med lagkamraternas insats i just den matchen, trots segern.
I andra matchen kom det blå lag ett komma igen ganska rejält. Men det var på nytt målsnålt. Intressant här (några spelare gick in och ut mellan matcherna) är kanske att följa Rasmus Bengtssons första "riktiga" spel sedan operationen i höstas. Han ställs dessutom mot Markus Rosenberg och de båda MFF-fostrade stjärnorna möts väl inte i några jättedueller, men dock.
Hörde jag rätt sen - jag hade inte riktigt koll på räkningen - vann det blå laget med 7-4.
Gå till toppen