Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Lars Kepler till deckarfestival

Nu är hela programmet för deckarfestivalen Crimetime Gotland klart. Ett av de stora namnen är författarduon bakom pseudonymen Lars Kepler. "Vi var på festivalen för två år sedan, och det var verkligen något speciellt", säger paret i ett pressmeddelande.

Alexandra Coelho Ahndoril och Alexander Ahndoril är författarparet bakom pseudonymen Lars Kepler. I augusti kommer de till deckarfestivalen Crimetime Gotland. Arkivbild.Bild: Jessica Gow/TT
Alexandra Coelho Ahndoril och Alexander Ahndoril är författarparet som tillsammans ger ut deckare under namnet Lars Kepler. Med böcker som "Hypnotisören", "Eldvittnet" och "Stalker" har de nått en stor publik världen över.
Nu är duon klar för deckarfestivalen Crimetime Gotland, enligt ett pressmeddelande. Tillsammans med den irländska författaren Emma Donoghue som skrivit boken "Room", som senare blev Oscarbelönad film, kommer de att hålla ett samtal om genren thriller.
"Vi var på festivalen för två år sedan, och det var verkligen något speciellt. Vädret var fantastiskt, Visby var magiskt – men det allra bästa var de spännande mötena med läsare och kollegor på och vid sidan av scenen", säger Alexandra Coelho Ahndoril och Alexander Ahndoril.
Andra författare som är klara för festivalen är Jens Lapidus, Mari Jungstedt, Mats Strandberg och Camilla Läckberg.
Crimetime Gotland äger rum i Visby den 3–5 augusti med över 50 internationella och svenska författare i programmet.
Gå till toppen