Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Rasmus Bengtsson redo för spel: ”Han får sina första minuter i morgon”

MFF-mittbacken Rasmus Bengtsson kommer att göra comeback mot Lokomotiv Zagreb på tisdagen.

Rasmus Bengtsson redo för comeback efter den långa skadefrånvaron.Bild: CHRISTIAN ÖRNBERG
Rasmus Bengtsson är tillbaka efter en tung skadeperiod. Han har inte spelat match sedan MFF säkrade guldet i höstas mot Falkenberg. Efter en knäoperation i slutet av förra året har han varit hänvisad till en lång och oviss rehabilitering.
För några veckor sedan var han tillbaka i träning med Malmö FF och berättade då att han den här säsongen såg på försiktighet mot den nuvarande säsongen.
–Jag får väl ställa in mig på att vara hjälpgumma till att börja med. Kan behövas några minuter här och där, sa han då till Sydsvenskan.
Nu bekräftar Magnus Pehrsson att han kommer att ge Rasmus Bengtsson speltid i morgondagens träningsmatch mot kroatiska Lokomotiv Zagreb, som Sydsvenskan kommer att direktsända.
Matchen är ett genrep för MFF inför sommarens Champions League-kval där laget ställs mot makedonska Vardar.
– Han får sina första minuter i morgon, säger MFF-tränaren som har med honom i tisdagens matchtrupp där skadade Jo Inge Berget och Felipe Carvalho saknas liksom nyförvärvet Kingsley Sarfo..
Matchen spelas på Swedbank Stadion kl 19.
Gå till toppen