Inside Redhawks

Sylvegård: Vi var jättenära med Mattias Bäckman

Harrison Ford (till vänster) och Patrik Sylvegård.Bild: PARAMOUNT OCH BILDBYRÅN
I väntans tider på den sista backen. Avsnitt 323 av Jakten på den..., ungefär så känns det. Med Patrik Sylvegård som Harrison Ford. Malmö Redhawks fick nobben av Joakim Ryan som stannade i Nordamerika och av Mattias Bäckman, Linköpingssonen valde istället Kloten.
– Vi var jättenära med Mattias Bäckman. Han valde mellan oss och Schweiz. Jag tror att han hade fått en bättre utveckling hos oss, säger Patrik Sylvegård, sportchef och vd i Malmö Redhawks.
Patrik Sylvegård tar det med ro. Vi pratar Robbie Russo – som finns i Detroits organisation, men Sylvegård är nästan säker på att amerikanen stannar i Michigan.
– Vi har haft lite utländska backar på gång. Problemet är att många namn vi har haft på gaffeln har sajnat med klubbar i Nordamerika. Det här är inte snutit ur en ekorre. Tränarna och jag har sagt att det är bättre att vi är överens, så att det blir bra. Men det finns ingen garanti att det blir bra ändå, säger Patrik Sylvegård, väl medveten om att värvningskonsten inte är en exakt vetenskap.
Gå till toppen