Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Wimans blogg

Ekstrabladet placerar Tobias Sana i AGF

Det är väl ganska tydligt förhållandet mellan mittfältaren och Malmö FF blivit ohållbart.

MFF-mittfältaren Tobias Sana var ledig av personliga skäl på fredagen hette det när laget höll matchförberedande träning inför mötet med Häcken.
Det behöver inte ligga något märkligt i det kan man tycka, men tajmingen talar om att något annat är på gång.
Nu skriver alltså danska Ekstrabladet, i en förvisso ganska spekulativ artikel, att AGF Århus visar stort intresse för Tobias Sana. Det var för övrigt ett rykte som var i svang för mer än ett år sedan också.
Från att väldigt överraskande ha startat i allsvenska premiären mot IFK Göteborg har Sana varit med sporadiskt i truppen och inte alls spelat i allsvenskan. Med ett och ett halvt år kvar på kontraktet börjar förstås situationen bli allt mer ohållbar. Tycker att Sana håller fanan högt på träningarna, men det är förstås för dyrt att ha honom gående där och innerst inne mår han ju säkert inte bra själv.
En skilsmässa är oundviklig. Går resan till danska förstaligan är Sana att gratulera, men han står för en tuff utmaning även där. Det gäller att producera poäng - det är ju det han inte gjort i Malmö.
Kuriosa - senaste målet i MFF-tröjan kom nog första oktober i fjor (i allsvenskan i alla fall) då en överlycklig Tobias Sana gjorde ett av de fyra målen på...just det, Häcken borta.
Läs alla artiklar om: Sana lämnar MFF
Gå till toppen