Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Ingen Safari eller Jeremejeff på MFF:s träning

Skadorna från matchen mot Häcken förra helgen höll startspelarna borta från första mötet med FK Vardar. Under torsdagen saknades alltjämt Behrang Safari och Alexander Jeremejeff.

Både Alexander Jeremejeff och Behrang Safari klev av skadade förra helgen mot BK Häcken.
Det är dagen efter kvaldag 1. Ett makedonskt drömresultat har satt Malmö FF i en prekär situation inför returmötet mot FK Vardar på tisdag kväll i Strumica.
Tre matcher på sju dagar. Den varma solen över plan 7 bredvid Swedbank stadion påminner om hur svettig den här veckan blir för Malmö FF. På lördag kommer IK Sirius på besök.
Under torsdagens träning medverkade inhopparna och den övriga truppen som inte spelade mot Vardar. Markus Rosenberg tränade på egen hand. Efter matchen i onsdags räknade inte MFF-tränaren bort kaptenen i returen.
– Det är en kamp mot klockan. Vi ska inte räkna med det men chansen finns och så länge den finns där ska vi göra allt för att göra det möjligt, sa Magnus Pehrsson.
Inhopparna som fick fart på Malmö, Magnus Wolff Eikrem och Mattias Svanberg, tränade båda två.
Med ett utsatt kvalresultat i bakhuvudet väntar allsvenskan och serietrean Sirius på lördag. Då förväntas nyförvärvet Kingsley Sarfo debutera i MFF-tröjan.
– Jag ser fram emot att få göra min första match för Malmö, säger ghananen.

MFF:s hektiska schema

Fredag
11.00 Träning Swedbank stadion
12.00 CL-lottning 3:e kvalomgången
Lördag
16.00 MFF-Sirius
Söndag
11.00 Träning
Måndag
Förmiddag: Flyger till Makedonien
19.00 Presskonferens
20.00 Träning på matcharenan i Strumica
Tisdag
18.00 FK Vardar-MFF
Gå till toppen